Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Risboller

Ingredienser

  • 3 ss kremfløte
  • 1 plate (125 g) mørk eller lys kokesjokolade
  • 50 g meierismør
  • 2 ts vaniljesukker
  • 5 dl puffet ris

Fremgangsmåte

Ha fløte og sjokolade i en kjele. Varm opp og rør til sjokoladen er smeltet. Tilsett smør og rør blandingen jevn og glatt.

Ta kjelen av platen. Smak til med vaniljesukker. Bland i risen og form massen til små boller som settes på et brett med bakepapir eller settes i små muffinsformer.

Sett dem kjølig så de stivner.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no